در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

معایب بیمه عمر بیمه پاسارگاد  چیست
3 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام به طور کلی از مزیت های بیمه عمر این می باشد که این نوع بیمه علاوه بر مزایای سرمایه گذاری دارای پوشش های متنوع بیمه ای می باشد.
از معایب بیمه عمر این می باشد که در بخش سرمایه گذاری، در طولانی مدت به سوددهی مناسب می رسد. اما در بخش بیمه ای با توجه به پوشش حوادث و بیماری ها، در کوتاه مدت نیز مزیت ایجاد می کند.