در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام آیا میشود به اختیار خود بیمه ردنکرد در صورتی کهدر سازمان دولتی مشغول به کار باشم وبعد از بازنشستگی از بیمه پدر استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام پرداخت حق بیمه برای افرادی که مشغول به کار هستند اجباری بوده و نمی توان به اختیار یکی از طرفین حق بیمه را پرداخت نکرد

ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی

کارفرما مکلف است حق بیمه مربوط به هر ماه‌را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان بپردازد. همچنین‌صورت مزد یا حقوق بیمه‌ شدگان را به ترتیبی که در آئین‌نامه طرز تنظیم و ارسال صورت مزد که به تصویب شورای عالی سازمان‌خواهد رسید به سازمان تسلیم نماید. سازمان حداکثر ظرف شش‌ماه از تاریخ دریافت صورت مزد اسناد و مدارک کارفرما را موردرسیدگی قرار داده و در صورت مشاهده نقص یا اختلاف یا مغایرت‌به شرح ماده ۱۰۰ این قانون اقدام و مابه‌التفاوت را وصول‌می‌نماید. هر گاه کارفرما از ارائه اسناد و مدارک امتناع کندسازمان مابه‌التفاوت حق بیمه را راساً تعیین و مطالبه و وصول خواهد کرد.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی