در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام.من با ده سال سابقه بیمه تامین اجتماعی با کار در وزارت بهداشت استخدام پیمانی آیا میتوانم خودم را بازخرید یا بازنشسته کنم.آیا این امکان وجود دارد که بدون انجام کار دولتی جهت دریافت حقوق بازنشستگی بیمه دولتی پرداخت کرد ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام حقوق بازنشستگی در انواع بیمه های تامین اجتماعی یکسان محاسبه می شود فقط مزایای بیمه ها با هم  متفاوت می باشد

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری