در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (210 امتیاز)

شرکت ما چندین پروژه با یک کد کارگاهی یکسان داره که دارای ردیف پیمان های مختلف هستند. مثلا به شکل زیر

کدکارگاه نام کارگاه ردیف پیمان نام کارفرما
100010001 آسفالت شماره۱ 001 شهرداری
100010001 کانال انتقال آب 002 آبفا
100010001 آسفالت شماره ۲ 003 شهرداری

مشکل اینجاست که هنگام ثبت لیست ماهیانه , وقتی کد کارگاه و ردیف پیمان مربوط به پروژه  آسفالت ۲ رو میدیم ,‌نام کارگاه آسفالت ۱ نشون داده می شه . چون تمام پروژه ها دارای یک کد کارگاه یکسان هستند. یعنی نام کارگاه هیچ ارتباطی با ردیف  پیمان ظاهرا نداره و تشخیص نمیده.  چطور باید مثلا لیست بیمه ماهانه کارگاه آسفالت ۲ را ثبت کرد وقتی نام کارگاه آسفالت ۱ نمایش داده می شود؟

1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

نسخه نرم افزار رو بروز رسانی کنید

اگر مشکل برطرف نشد با بنده در ارتباط باشید.