در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.میخواستم بدونم که بعدازحکم قطعی وفرستادن مدارک توسط دادگاه به بیمه،امکان داره تاچک حواله دیه منجربه جرح ازبیمه بیادبیشترازیک ماه ونیم زمان ببره.واگراینطورشدچکارمیشه کرد.باارزوی شروع یک روزخوب برای شماوممنون
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

طبق  قانون بیمه شخص ثالث

ماده15ـ بیمه‌گر موظف است حداکثر پانزده روز پس از دریافت مدارک لازم، خسارت متعلقه را پرداخت نماید.