در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام متولد فروردین 1353 هستم و از مهر سال 1378 بیمه پرداخت کرده ام چند سال دیگر باید کار کنم و برای دریافت بیمه حداکثر چطور باید افزایش حقوق داشته باشم؟آیا امکان پرداخت بیمه بطور یکجا امکان پذیر است؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام خدمت شما عرض کنم سن بازنشستگی برای آقایان طبق قانون فعلی 60 سال میباشد که شما فعلا 18 سال دیگه باید کار کنید ضمن اینکه سابقه کاری زیادی هم باتوجه به سنتون ندارید پس برای داشتن دوران بازنشستگی با حقوق و مزایای بهتر 1- با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی ضمن جمع آوری سابقه سوابق خدمت سربازی خودتون رو هم به سابقه بیمه با پرداخت مابه التقاوت که بصورت اقساط هم میتوانید اضافه کنید 2-ادامه تحصیل داده و با ارایه مدرک افزایش پایه حقوق دهید چرا که احتمالا سن بازنشستگی به 63 سال افزایش و مبنای حقوق براساس میانگین ده سال اخر خدمت شما محاسبه شود 3-برای برخورداری از امکانات خانه کارگر چه در حال حاضر و چه در ایام بیکاری یا بازنشستگی حتما عضو شوید 4-با توجه به اینکه در ایام بازنشستگی بسیاری از مزایای دریافتی رو از دست میدهید حتما توصیه میشود از بیمه های عمر و سرمایه گذاری استفاده فرمایید