در سوابق بیمه توسط
چرا نمی توان وارد سایت مشاهده سوابق شد این بروز رسانی تا کی ادامه داره شد یکبار کار درست انجام بدید این همه پول بیمه میگیرید پس خدمات دهی فوق العاده ضعیف دارید لطفا خواهش میکنم تمنا میکنم سایت مشاهده سوابق رو بازکنید
توسط (110 امتیاز)
الان بیش از یک ماه بدون اطلاع قبلی سایت قطع است. این همه پول میگیرن یک سیستم اتوماسیون ندارند که جوابگوی مردم باشه
توسط (140 امتیاز)
من تو سایت جدیدشونم ثبت نام کردم.پیغام خطا میده که باید برید یکی از شعب!!!!  بابا من 6 ماهه پیش تصادف کردم.پام خورد شده و نمتونم بیرون برم! همکارامم چندبار فرستادم اداره کل.اصلا جواب نمیدن.میگن برید سابقه بیارید!!  میرم سابقه بگیرم میگه برید شعبه... افتادم توی دور..پاس کاری!!! امیدوارم کسایی که مسیولند و کار منو انجام نمیدن به وضعی بدتر از من دچار بشوند تا بفهمن من چی میکشم.6ماهه تو خونه افتادم فقط 3 ماه پرداخت میشه.اونم 2/3 پایه.یعنی ماهی 500 تا 600 تومن... عوض اینکه بیشتر پرداخت کنند تا اون بدبختی که تو خونه افتاده و مخارج بیمارستانم داره گرفتار نشه، تازه نصفش کردن.اینطوری هم که من میبینم انقد باید بری و بیای که نهایتا منصرف میشی!!!  بعله دیگه...بالاخره از یه جایی باید درآمد نجومی بگیرا فراهم بشه.ایشالا نتونند بخورن!
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید سوابق بیمه تامین اجتماعی