در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام و خسته نباشید.

ما ماه بعد صاحب یه دختر میشیم به امید خدا و میخواهیم برای اینده اش سرمایه گذاری کنیم ولی در مورد اینکه در بانکها طرح آتیه ثبت نام کنیم یا در بیمه ها (کدوم بیمه ) بلاتکلیف مانده ایم اگر میشود راهنماییمان کنید خیلی نگران اینده فرزندمون هستیم . ممنون
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

اول از همه تبریک میگم و امیدوارم فرزند دلبندتون خوش قدم باشه

دوست عزیز قبل از اقدام به هرکاری مشخص کنین که هدفتون از تامین آتیه فرزندتون چیه

من به شما پیشنهاد میکنم بیمه عمر و سرمایه گذاری تهیه کنین اینجوری چندتا مزیت داره

  1. هم براش سرمایه گذاری کردین هم اینکه از پوشش های درمانی استفاده میکنین.
  2. لازم نیست یه پول زیاد رو یکجا در بانک داشته باشین بلکه میتونین با پرداخت ماهیانه تنها 50هزار تومان این مبلغ رو پرداخت کنین.
  3. در انتها این مبلغ پرداختی و سودش به شما پرداخت میشه بدون اینکه از اون مالیات کسر بشه.
  4. میتونین از بیمه بدون ضامن چندین مرتبه وام بگیرین.
  5. همراه با میزان تورم این مبلغ هم افزایش پیدا میکنه و ارزش پولتون حفظ میشه.
دوست عزیز خرید بیمه پرداخت پول اضافه نیست بلکه جلوگیری از خطرات آینده است.
باتشکرsmiley