در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
چند مدت پیش یکی اشناهامون با ماشین چپ می کن ماشینشونم بیمه شخص ثالث بوده پسرشم صندلی عقب بوده فوت می کنن می خواستم بدونم دیه به پسرش و به راننده تعلق می گیره یا نه ؟؟؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام اگر راننده مقصر حادثه باشد و در قید حیات باشد دیه فرزند به خودش خیر اما به وراث دیگر تعلق میگیرد (به عنوان مثال مادر فرزند فوت شده)

اگر راننده مقصر حادثه هم  فوت شده باشد دیه کامل هر 2 نفر به وراث قانونی تعلق میگیرد