در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
آیا در صورتیکه کارمند بعد از اتمام مرخصی زایمان به دلیل مشکلات شخصی امکان برگشت به کار نداشته باشد و کارفرما در خصوص اعلام برگشت به کار صوری فرد به بیمه همکاری نکند، آیا کارمند از حق الزحمه دوره بارداری خود محروم می گردد. آیا شخص بیمه شده می تواند از محل شرکت دیگری برگشت به کار خود را اعلام نماید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بعد از اتمام مرخصی زایمان حق الزحمه دوره بارداری محمل و وجاهت نداشته و با مراجعه به محل کار وابقا در کار میتوانید از مزایای قبل زایمان توسط کارفرما بهرمند گردید