در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا سالار عقیلی واقعا بیمه عمر بیمه آسیا رو خریده !
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله ایشان یک بیمه عمر و سرمایه گذاری از شرکت بیمه آسیا خریداری کرده اند

سالار عقیلی که به منظور اجرای کنسرت به شهر اراک سفر کرده بود با حضور در شعبه مرکزی بیمه آسیا اراک تحت پوشش بیمه‌های جامع عمر و پس‌انداز ، عمر و حوادث و حوادث خانواده بیمه‌آسیا قرار گرفت.

سالار عقیلی با ارزیابی مثبت از پوشش‌های این بیمه‌نامه‌ها، گفت: با توجه به مزایا و ویژگی‌های بیمه‌نامه جامع عمر و پس‌انداز برای هر فرد ایرانی، وظیفه خود می‌دانم برای توسعه فرهنگ بیمه با عنایت به الگوبرداری جامعه از هنرمندان، این قشر فرهیخته را به خرید این بیمه‌نامه ترغیب کنم.