در بازنشستگی و مستمری توسط
ملاک تحت تکفل بودن بجز شرایط سن و غیر شاغل بودن پدر و مادر چیست ؟

در صورتی که بیمه شده اصلی فوت کرده باشد و مادرش سرپرست نداشته باشد می توان تحت تکفل فرزندش شد و حقوق مستمری دریافت نماید ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام تامین معاش پدر و مادر بعهده بیمه شده باشد و از هیچ سازمانی مستمری دریافت نکنند و یا به تشخیص کمیسیون پزشکی موضوع ماده ٩١ این قانون از کارافتاده باشند.

بیمه شده برای تحت تکفل قرار دادن والدین بیمه شده، اصل و تصویر شناسنامه وکارت ملی والدین را به هنگام مراجعه به شعبه مربوطه به همراه داشته باشند

در صورتی که بر اساس قانون تحت تکفل بیمه شده اصلی قرار گیرد می تواند از این مزایا استفاده نماید