در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا خریدن بیمه عمر از شرکت های خصوصی کار عاقلانه ایه؟ یا بهتره که فقط از بیمه ایران بخریم؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز در حال حاضر در ایران حدود 30 شرکت بیمه فعالیت میکنن که تنها شرکت دولتی بیمه ایران هست.

نکته ای که در مورد بیمه ههای عمر وجود داره و نقطه قوت اون به حساب میاد اینه که در این بیمه نامه ها بیمه مرکزی حامی و پشتیبان بیمه گذار خواهد بود.

این یعنی در صورتیکه هر مشکلی برای شرکت بیمه ای و نمایندگی پیش بیاد بیمه مرکزی تا اتمام قرارداد همراه شماست و در انتها طبق قرارداد مبلغ شما رو پرداخت خواهد کرد.