در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من قطعه زمینی به مساحت یک هکتار دارم که پنج هزار متر در آن گلخانه تاسیس کردم اما این زمین فاقد سند مالکیت میباشد اما قولنامه دارد. و این زمین فاقد دیوار کشی میباشد حال من میتوانم خود را به عنوان کار فرما معرفی کنم و افرادی را تحت پوشش بیمه بیاورم
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و در خواست بازرسی و کد کارگاه نمایید

در صورت پرداخت نکردن بیمه کارگران شما مشمول جریمه می شوید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

جریمه عدم ارسال لیست و جریمه تاخیر در ارسال لیست ‎بیمه تامین اجتماعی چگونه است ؟