در سوابق بیمه توسط
سلام میخوام بدونم من که تا الان بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی رو.پرداخت کردم و قصد دارم انصراف بدم از ادامه و پرداخت بیمه ایا راهی وجود داره که اون همه پولی که من بابت حق بیمه پرداخت کردم در حقیقت سوخت نشه و از طرق دیگه و حق پرداخت کمتر بیمه ادامه بدم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در بیمه تامین اجتماعی بازخرید وجود ندارد

تنها می تونید این سابقه بیمه را به صندوق ها بازنشستگی دیگر انتقال دهید