در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

به استناد کدامیک از مواد  قانونی، کارفرما در حادثه ناشی از کار مقصر شناخته می شود  ؟
2 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

به استنادماده 12قانون مسیولیت مدنی ،کارفرمایانی که مشمول قانون کار هستند مسیول جبران خساراتی می باشند که از طرف کارکنان اداری و یا کارگران آنان در حین انجام کار یا به مناسبت آن وارد شده است مگر این که محرز شود تمام احتیاط  هایی که اوضاع و احوال قضیه ایجاب می نموده به عمل آورده و یا این که اگر احتیاط  های مزبور را به عمل می آورند باز هم جلوگیری از ورود زیان مقدور نمی بود