در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

شرایط لازم برای بازنگری ‌آیین نامه حفاظت فنی و ایمنی چگونه است  ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

الف – به روز نبودن و عدم کارایی لازم آیین نامه در کارگاه ها و فعالیت  های مرتبط با‌آن با توجه به عرضه فن آوری جدید در حال حاضر

ب- بالا بودن ضرایب تکرار و شدت حادثه در فعالیت  های مرتبط با موضوع آیین نامه

ج- انجام اصلاحات ، تغییرات و به روزرسانی استانداردها و منابع جدید مرتبط با آیین نامه

د- عرضه ماشین آلات ، تجهیزات و فرآیند های جدید مرتبط با آیین نامه

ه- دریافت شکایات،انتقادات و نظرات در مورد نداشتن کارایی آیین نامه

ز-درخواست صاحب نظران اعم از اعضای شورای عالی حفاظت فنی،تشکل های کارگری و کارفرمایی و...