در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

ایا نوع «الف» یا «ب » شغل تایید شده سخت و زیان آور نیز قابل اعتراض  می باشد  ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

بلی ، تعیین نوع الف یا ب جزیی از آراء کمیته  های استانی می باشد لذا همانگونه که آرای کمیته  های بدوی حداکثر ظرف مدت 15 روز اداری پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در کمیته تجدید نظر همان استان می باشد  نوع «الف» یا «ب » نیز از این امر مستثنی نیست .