در بیمه بیکاری توسط
سلام.من با داشتن 33ماه سابقه  از دی 90 تا خرداد 91 به مدت 18 ماه بیمه بیکاری دریافت کردم. الان در شرکت دیگه ای مشغول هستم و اینجا هم به مدت 36 ماه سابقه دارم ولی  دارن تعدیل نیرو میکنن. میخواستم ببینم باز هم به من بیمه بیکاری تعلق میگیره؟ ممنون
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام  طبق قانون هر فرد میتواند در مجموع ۳۶ ماه برای بیمه شدگان مجرد و ۵۰ ماه برای بیمه شدگان متاهل بیمه بیکاری بگیرد . البته به تناسب سابقه پرداخت حق بیمه . در واقع شما ممکن است 5 بار بیکار شوید و هربار بر اساس مدت سابقه پرداخت حق بیمه مقرری بیمه بیکاری بگیرید . بنابر این شما به دفعات مختلف ممکن است مقرری بیمه بیکاری بگیرید . البته این مدت در مجموع نباید از۳۶ ماه برای بیمه شدگان مجرد و ۵۰ ماه برای بیمه شدگان متاهل ماه تجاوز کند . مگر در مواردی که شخص 55 سال سن داشته باشد پرداخت مقرری تا زمان بازنشستگی فرد ادامه خواهد یافت  . یعنی ممکن است بیش از 50 ماه هم بشود.

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بیمه بیکاری