در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام من بیمه مسولیت مکانیکی دارم اگر برام   اتفاقی بیفته بایدچکار بکنم برام توضیح بدیدممنونم
2 پاسخ
توسط (2,140 امتیاز)

با سلام
اگر در بیمه نامه مسئولیت شما کارفرما باشید ، کلوزی تحت عنوان « تحت پوشش قرار گرفتن شخص کارفرما و پیمانکار » وجود دارد که فقط شامل نقص عضو و هزینه پزشکی میشود. در صورتیکه این کلوز خریداری شده باشد شما در مقابل نقص عضو و حوادث بیمه هستید. اما در مقابل فوت پوششی به شما تعلق نمی گیرد. لذا چنانچه پوشش فوت را مدنظر ندارید با یک الحاقیه پوشش فوق الذکر رو خریداری کنید.
در غیر اینصورت دو راه پیشنهاد میگردد:

  1. بیمه نامه حوادث انفرادی خریداری کنید.
  2. یک بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری رو شروع کنید که هم پوشش حوادث داشته باشید، هم از کارافتادگی و هم فوت با سقف به مراتب بالاتر

موفق باشید
با تقدیم احترام
سید محمدمهدی موسوی
کارگزار رسمی بیمه کد 1015​