در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

با ارسال لیست بیمه با کد خطای 035 مواجه شدم

شرح خطا هم نوشته: پيمان در محدوده تاريخ وارد شده معتبر نميباشد

لطفا راهنمایی بفرمائید.
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

جهت برطرف شدن مشکلاتان از راهنمای لیست در وب سایت تامین اجتماعی به آدرس : دریافت لیست و برگ پراخت حق بیمه و قسمت راهنما مراجعه فرمائید.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما