در سوابق بیمه توسط
بیست وهشت سال سابقه کشوری دارم وسه سال هم سابقه تامین اجتماعی دارم .ایامیتوانم سوابق تامین اجتماعی رابه کشوری منتقل وبازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام بله می تواندی برای اینکار باید به شعبه بیمه تامین اجتماعی رفته و درخواست انتقال سوابق به صندوق بازنشستگی کشوری را بدهید و پس از انجام مراحل اداری و واریز مابه التفاوت حق بیمه این سابقه برای شما منظور می شود