در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من تازه بیمه پاسارگاد خریدم و به ضورت مادرزادی بیماری قلبی دارم.
بیمه نامه من امده و نوشته بیمه نامه بدون پول بیماری های خاص میباشد.
یعنی اگه من سکته قلبی کنم و بمیرم هیچ پولی به خانوادم نمیدن؟
2 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
باسلام
از صحبت شما متوجه شدم که در فرم پرسشنامه بیماری خود را عنوان کرده اید و شرکت با در نظر گرفتن بیماری شما، بیمه نامه را صادر کرده است. در چنین مواقعی به دلیل اینکه شرکت ریسک بیماری شما را در نظر میگیرد ممکن است پوشش هایی که به یک فرد سالم میدهند را به شما ندهند. به عنوان مثال اگر غرامت فوت طبیعی برای فرد سالم با حق بیمه سالیانه ١,٢۰۰,۰۰۰ تومان، ۳۰ میلیون تومان باشد، برای شما ممکن است غرامت فوت طبیعی  ۱۵ میلیون تومان باشد. برای اطلاع از غرامت فوت طبیعی و غرامت فوت حادثه میتوانید به جدول پیوست شماره یک بیمه نامه که به همراه سند به شما داده شده است مراجعه کنید و ستون مربوط به هر کدام را رویت کنید. در جدول پیوست بیمه نامه، غرامت فوت طبیعی در ستون 'عمر' و غرامت فوت حادثه در ستون 'حادثه' نمایش داده شده است.