در بیمه درمان تکمیلی توسط
من همسرم بیمه تامین اجتماعی داره ومن باردارم میخواستم ببینم طی 9 ماه بارداریم میتونم از بیمه تکمیلی استفاده کنم واینکه ایا هزینه ازمایشات و سونوگرافی غربالگری و جراحی سرکلاژ هم بیمه تکمیلی متحمل میشه واینکه هزینه ماهانه این بیمه چقدره؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

اگر شما تحت پوشش بیمه تکمیلی هستید هزینه های آزمایش . سنو گرافی قابل پرداخت است اما هزینه غربالگری را فعلاً بیمه پارسیان فقط پرداخت میکند و عمل سرکلاژ شما هم از محل بند تعهدات بستری قابل پرداخت است

اگر تحت پوشش بیمه تکمیلی نباشید  اگر جایی ثبت نام کنید شامل دوره انتظار میشوید ولی بستگی به تعداد گروه دارد گروه های زیر 250 نفر9 ماه و 250 الی 1000 6 ماه و بالای هزار نفر بدون دوره انتظار