در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط

سلام خسته نباشید

ایا جراحی فک شامل بیمه میشه

با تشکر

2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
با سلام

تعهدات دندانپزشکی سازمان‌های بیمه‌گر مانند سازمان تأمین‌اجتماعی توسط شورای عالی بیمه خدمات درمانی تعیین می‌شود.
درحال‌حاضر خدمات ویزیت (معاینه و تشخیص، تجویز دارو، اعزام به رادیولوژی و درخواست آزمایش)، رادیوگرافی تک‌دندان (گرافی‌پری اپیکال یا بایت وینگ)، کشیدن دندان قدامی، کشیدن دندان خلفی، کشیدن دندان عقل، جراحی دندان نهفته در نسج نرم و جراحی دندان نهفته در نسج سخت در مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور ارائه می‌شود.
جرمگیری بالای لثه و آموزش بهداشت، جرمگیری زیرلثه، بروساژ هر فک و ترمیم دندان از دیگر خدمات ارائه شده در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در بخش دندانپزشکی است.