در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط

در بیمارستان امام خمینی در کرمانشاه جراحی فک شامل بیمه میشه و هزینه اش چقدر هست ممنون میشم البته دفترچه بیمه روستایی دارم

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بله جراحی دندان تحت پوشش دفترچه بیمه روستایی هست و  جراحی فک را در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه می توانید با این دفترچه انجام دهید و هزینه آن بسته به جراحی و جراح دارد و مبلغ مشخصی ندارد

تلفن تماس با بیمارستان امام خمینی کرمانشاه