در بیمه حوادث توسط
با عرض سلام .میخواستم بدونم اگر کار خانه ای بیمه حوادث شده باشد ویکی از نیرو های این کارخانه در خارج از کارخانه با داشتن حکم ما موریت از شرکت اتفاقی براش رخ دهد بیمه حوادث بهش تعلق نمیگیرد؟مرسی
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بیمه حادثه برای فرد است نه برای کارخانه. طبق فرمایش شما این چیزی که گفتید در غالب بیمه های مسولیت کارفرما در قبال کار کنان است. یا اینکه خود شخص پوشش بیمه ای حادثه داشته باشد . در صورت خرید بیمه مسولیت کارفرما در قبال کارکنان و ضمن خرید کلوز ماموریت خارج کارگاه این خسارت قابل دریافت است.