در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای پسرم که 2 ساله هست می خواهم بیمه عمر و سرمایه گذاری خریداری کنم. کدام بیمه بهترین سود و کارایی را دارد ؟
6 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
به شما تبریک میگم که به عکر آینده فرزندتون هستید.بیمه های عمر خوب زیاد داریم.و شما ک6 برای فرزندتون میخواید این بیمه رو تعیه کنید مطمنا بخش سرمایه گذاری و اندوخته بسیار مهم هست،بیمه عمر سامان در سود دهی مشارکتی از سال 89چهارسال پیاپی سود 25 درصد داده و دو سال گذشته 24/5 و 23 درصد پرداخت کرد و میتونید یک بیمه نامه خوب رو تهیه کنید.