در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای خرید بیمه عمر شرکت بیمه پاسارگاد، سپرده اولیه چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام
سپرده اولیه محدودیتی ندارد. ماهیت سپرده اولیه این است که وقتی شما این سپرده را به اندوخته اضافه کنید موجب افزایش رشد سود دهی از سال اول میشود. بر فرض که قرارداد 30 ساله بسته اید سود مبلغ سپرده جدا از سود حق بیمه  در سی سال حساب میشود و شما زودتر به اون چیزی که میخواهید میرسید. پیشنهاد بنده این است که برای افزودن سپرده حداقل 5.000.000 تومان پرداخت کنید ولی با مبلغ 1.000.000 تومان هم مشکلی پیش نمی آید. یادتان باشد که اگر سرمایهای بدون استفاده ای دارید که مجبورید در بانک ذخیره کنید میتوانید آن را در بیمه سرمایه گذاری کنید. ولی دوستانی که اهل کار هستند  با سرمایه خودشان حداقل ماهی حداقل 10% الی 20% می توانند سود کنند . ولی جدیداً بانک ماهی  حدود 1.5 % سود میده

اطلاعات بیشتر