در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه باید هزینه آزمایشات پزشکی را بدهد یا من که می خواهم بیمه عمر بخرم ؟
2 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

در صورتی که ازمایشات انجام شد وشما مشکلی نداشتید وبیمه شدید برعهده شرکت بیمه میباشد ولی اگر بابت مشکلات وبیماری  شرکت شمارو بیمه نکرد هزینه را شرکت بیمه واگر شما انصراف دادید باید هزینه ها رو پرداخت نمایید.