در بیمه درمان تکمیلی توسط
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

ضمن تشکر پیشاپیش از لطف و محببت کارشناسان عزیز، سوالم این است که اگر پسر خانواده، خانواده پدری را با بیمه تکمیلی ایران بیمه نماید، تسهیلات بیمه تأمین اجتماعی پدر و مادر در اثر بازنشستگی یا فوت از بین می رود؟ یا اینکه این دو بیمه هیچ ارتباطی به هم ندارند و می شود که شخصی غیر از سرپرست خانواده، اعضای خانواده را بیمه تکمیلی از یک شرکت خصوصی مثل بیمه ایران نماید و در عین حال تعهدات بیمه تأمین اجتماعی نسبت به بیمه تأمین اجتماعی سرپرست خانواده و مادر و اعضای خانواده سرجای خود بر قرار باشد؟

با تشکر و احترام
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

 بیمه تامین اجتماعی بر سر جای خود باقی است

در بیمه های درمان بیمه گر پایه حداقل موظف است تا 30% هزینه ها را پرداخت کند و باقی مانده هزینه ها به عهده  خود شخص می باشد. که با خرید بیمه تکمیلی این مبالغی که به عهده بیمه گذار است را شرکت بیمه بازرگانی( بیمه ایران) پرداخت میکند و شما هیچ هزینه ای پرداخت نمیکنید مگر اینکه هزینه های شما بیشتر از سقف تعهدات خریداری شده در بیمه های تکمیلی باشد .