در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام روز بخیر ببخشید بیمه تکمیلی هزینه های عمل پلیسه معده رو پوشش میده یا خیر اگر پوشش میده ممنون میشم که شرایط بیمه تکمیلی رو بهم بگین
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

«بيمه عقدي است كه به  موجب آن يك طرف تعهد مي‌كند در ازاء پرداخت وجه يا وجوهي، از طرف ديگر در صورت وقوع يا بروز حادثه خسارت وارده بر او را جبران نموده و يا وجه معينی بپردازد. بنابراین با توجه به قوانین بیمه ای شما در مورد بیماری قبل از پوشش بیمه ای نمیتوانید خسارتی دریافت کنید. در ضمن اگر قبلاً تحت پوشش بودید و بعد دچار این بیماری میشدید قابل پرداخت بود.

بیمه بهاییست که برای آرامش می پردازیم