در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام من 28 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی با خرید دو سال سوابق خدمت دارم و خدمت سربازی را درجبهه بودم و قبل از خدمت سربازی 35 روز به جبهه رفته بودم و دارای دیپلم رزمندگان هستم و قبل از دریافت کارت ایثار خدمت خود را خریدم و اینک برای کسانی که کارت ایثار دارند بصورت رایگان است و با مراجعه به شعبه 2 تامین اجتماعی واحد فنی جهت استرداد پولم گفتند که بر گردانده نميشود و یک سال سختی زیان اور به من تعلق نمیگیرد و از من بابت یک سال که سوابق اضافه شود کارت بسیج خواستند و من ندارم آیا قانون برای کسانی که مثل من هستند یکی نمی باشد و حال مدتی است که در آمد ندارم و بستی با قرض کردن بیمه را پرداخت میکنم حال شما بگویید چه کنم اگر جواب ندهند اول به بیت رهبری و دوم دیوان عدالت شکایت خواهم کرد چون من یک فرزند دارم که در دانشگاه آزاد درس می خواند و حتی دیگر آن را نمیتوانم پرداخت کنم با تشکر
توسط
نمایش از نو

شماره بیمه من در تامین اجتماعی ............ میباشد

توسط
انتقال داده شده توسط
شماره بیمه من در تامین اجتماعی 0011554194 با سلام من سرباز دوران جنگ تحمیلی که دارای 28 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی و دارای کارت ایثار هستم و با توجه به فرمایشات نقام معظم رهبری سربازان دوران جنگ جزع رزمتدگان محسوب می شوند و بابت خرید دو سال شوابق بیمه باید بصورت رایگان و یک سال سختی زیان اور به انها تعلق میگیرد و من دو سال خرید خدمت سربازی را قبل از دریافت کارت ایثار خریداری کرده بودم که سازمان تامین اجتماعی 2تهران ان را به من پس نداد و حال یک سال سختی زیان اور را هم قبول نمی کند خواهشمندم من را راهنمایی کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سوابق سربازی جز مشاغل سخت نمیباشد و ضریب یک برای آن در نطر گرفته شده است ایثارگران با شرایط خاص مشمول ضریب افزایش میباشند