در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باسلام ، آیا مدت استراحت پزشکی بعنوان سابقه برای گرفتن بیمه بیکاری محاسبه میشود و اگر با مدت استراحت سابقه کار در آخرین کارگاه به یکسال برسد آیا شخص مشمول دریافت بیمه بیکاری میگردد یا خیر ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام سابقه استراحت پزشکی به عنوان سابقه تعلیق از کار محسوب می شود و می توان به عنوان سابقه برای استفاده از بیمه بیکاری به آن استناد کرد