در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام  همسرمن 9 ماه پیش عمل سزارین انجم دادن ولی من هزینه ان را از بیمه تکمیلی ایران دریافت نکردم ایا الان میتوانم بعد از گذشت 9 ماه برای دریافت هزینه عمل اقدام نمایم ضمنن من3سال است دارم حق بیمه تکمیلی ایران راپرداخت میکنم
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز معمولا شرایط پرداخت هزینه های درمان تا 3ماه میباشد ولی امکان دارد در صورت موافقت مدیریت بیمه ایران هزینه از طرف بیمه تکمیلی پرداخت شود ولی نیاز به پیگیری مداوم دارد.