در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
انتقال سوابق پرداختی بیمه عمر پاسارگاد به بیمه زندگی مان چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

در بیمه های عمر و سرمایه سوابق بیمه قابل انتقال نیست. شما یا باید بیمه عمر پاسارگاد را ادامه دهید و در کناری بیمه عمر مان خریداری کنید یا اینکه بیمه عمر مان خریداری کنید و  تا زمانی که بیمه عمر پاسارگاد شما به سود دهی رسید که معمولاً از سال 5 به بعد است اقدام به بازخرید بیمه عمر پاسارگاد نمایید که دچار ضرر و زیان نگردید و بعد از آن فقط تحت پوشش بیمه مان باشید. ولی در صورت امکان بیمه عمر پاسارگاد را هم ادامه دهید و در بیمه عمر مان پوشش ها را کمتر انتخاب کرده تا به سرعت دهی سود  بیمه عمر خود سرعت بخشید. محدودیتی در تعدد بیمه عمر نخواهی داشت