در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام، بنده به مدت سه سال بصورت قرارداد ساعتي فعاليت مي‌نمودم و در متن قرارداد حداكثر 120 ساعت ذكر گرديده، همچنين پرداختي به بنده بصورت ماهيانه بوده. نكته اينكه سازمان كه همكاري مي نمودم مشمول قانون نمي باشد. حال سوال اينست كه بعد از مدت مذكور تقاضاي حق بيمه دارم، سازمان تامين اجتماعي مستند به چه ماده اي مي بايست حق بيمه من را محاسبه كند؟ ساعتي يا ماهيانه.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر حق بیمه شما واریز نشده بایستی با مدارک معتبر دال بر اشتغال خود در اداره کار وتعاون اقامه دعوی نمود وبراساس رای صادره از اداره کار، تامین اجتماعی مبنای محاسبه قرار میدهد که شما در طول هفته باید 48ساعت کارگرد داشته باشید که اداره کار کل هفته رو برای شما محاسبه ورای صادر نماید