در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام.میخواهم بیمه تکمیلی انتخاب کنم جهت زایمان.لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید از شرکت بیمه ملت درمان تکمیلیل خانواده خریداری فرمایید . حد اقل تعداد بیمه شده ها 2 نفر و باید اعضا درجه یک خانواده باشند و اما توجه داشته باشید پرداخت هزینه زایمان در درمان تکمیلیل مدت انتظار 9 ماهه دارد و شما اگر قبل از 9 ماه زایمان داشته باشید هزینه پرداخت نخواهد شد .

نمایندگیگ صدور و مرکز پرداخت خسارت بیمه ملت 2580