در سوابق بیمه توسط
باسلام.حدود 8 سال سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی درشرکتهای خصوصی مختلف دارم.درحال حاضر 6ساله که کارمند دولت هستم و مشمول بیمه خدمات درمانی هستم.آیا امکانش هست که بتوانم مبلغ پرداختی حق بیمه تامین اجتماعیم را دریافت کنم.با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام در بیمه تامین اجتماعی بازخرید وجود ندارد ولی می توانید سوابق بیمه ای خودتون رو به صندوق بیمه ای جدید انتقال دهید