در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
درهینه برگشتن از محله کار به منزل اسیب دیدم ایا بینه تامین اجتماعی هزینه درمان وطوله درمان رو بعهده میگیرد
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه شما گزارش حادثه رو تا سه روز به تامین اجتماعی اطلاع دهید وفرم گزارش حادثه رو در این سه روز تحویل دهید این حادثه ناشی از کار محسوب میشود و ازتمام مزایای استعلاجی ودرمان میتوانید استفاده کنید