در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام و خسته نباشید خدمت شما قربان من بیمه عمر ایران دارم و هم بیمه تامین اجتماعی دارم متاسفانه در محل کارمکه ساختمان سازی هست سر ساختمان دستم آسیب دیده و یکی از انگشت دستم تاندوم پاره کرده و دو تا از انکشتم هم بخیه خورده خواستم بدونم آیا بیمه عمر  بنده جبران خسارت میکنه بابت دستم یا نه و این چند وقت که دکتر بنده برام مرخصی استعلاجی میده بیمه تامین اجتماعی یا بیمه عمر که چند وقت بیکار میمونم بهم خسارتی میده یا نه  ممنون از پاسخ شما
2 پاسخ
توسط (840 امتیاز)
سلام اقای شایان. متاسفم بابت این اتفاق. امیدوارم سریعتر بهبود پیدا کنید. اگر بیمه زندگی مان (بیمه عمر ایران) دارید، هر سال مبلغی برای هزینه ی پزشکی حادثه میتونید برداشت کنید که سقف ۵ میلیون تومنه. اگر موقع قرارداد درخواست داده باشید و تیکش خورده باشه میتونید استفاده کنید. درمورد مستمری از کار افتادگی که بند دیگری در بیمه مان هست.. برای افرادی که دچار از کار افتادگی دائم بشن تا سقف سرمایه فوت غرامت داده میشه و تا ده سال تا ۳ برابر حق بیمه سالیانه به بیمه شده مستمری از کار افتادگی میده. اما خداروشکر شما دچار نقص عضو و از کار افتادگی دائم نیستید. قراردادتونو نگاه کنید سرمایه هزینه پزشکی حادثه چقدر براتون خورده برای اون اقدام کنید