در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا در بیمه عمر مان  سپرده تعریف شده مثلا به غیر از تعریف قرارداد که وجه مشخص پرداخت میکنم  میشود پول دیگری در سال یا ماهای دیگر به عنوان سپرده گذاشت
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

شما به 2 صورت میتوانید پرداخت کنید یا اینکه فقط به صورت اقساط طی قرارداد مثلاً سالیانه 12.000.000 ریال پرداخت کنید یا اینکه به غیر از این اقساط سالانه یک سپرده اولیه جهت سرعت بخشیدن به سود دهی و رشد اندوخته مثلاً 100.000.000 ریال پرداخت کنید که در مجموع سال اول میشه 112.000.000 . سال بعد اگر پرداختی بدون تعدیل باشد میشود 12.000.000 و میزان اندوخته سال دوم بدون در نظر گرفتن سود هزینه های کسر شده 124.000.000 ریال

 ولی شما اگر دوست دارید در بیمه سرمایه گذاری کنید هروقت خواستید پولی که نیاز ندارید را پس انداز کنید یک ماه قبل از سر رسید قرارداد میتوانید به بیمه اطلاع دهید و شرایط قرارداد را عوض کنید. مطمئن باشید بهترین مکان برای سرمایه گذاری پولهای مازاد شما بیمه است.

بانک بهتر است یا بیمه ؟