در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

معمولا بیمه ها شرایط خاص دارند و در شرایط خاص مثل جنگ و زلزله شرایط بیمه ملغی میشه.

آیا در زمینه بیمه عمر هم اگه فردی در اثر زلزله و یا افتادن بمب بر روی خانه در زمان جنگ کشته شود، بیمه هزینه فوت آن فرد را به خانواده اش می دهد ؟
3 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
سلام جناب / سرکار خانم عمادی
در مورد زلزله که فرمودید، در بیمه های عمر می توانید با درخواست از نماینده بیمه تان این گزینه که به همراه آتشفشان با عنوان پوشش زلزله و آتشفشان که جز پوششهای اضافی می باشد را انتخاب کنید.
و اما جنگ، در مورد جنگ باید بگویم که حتی جنگی  که هرگونه حالت تدافعی داشته باشد و یا شرکت در عملیات باشد و حضور در شهرهای جنگی بیمه عمر را به حالت معلق در آورده و از تعهدات شرکت خارج میشود تا زمان اتمام جنگ و یا خروج از شهر یا منطقه جنگی.

محسن عزیزی ( نماینده و مشاور بیمه عمر ) / بیمه پاسارگاد
توسط (11,880 امتیاز)
درود برشما
بله بیمه های عمر برای پرداخت سرمایه فوت استثنائاتی دارند از جمله:
خودکشی در دو سال اول بیمه نامه
مسلفرت غیر عادی
فعالیت های پر خطر مانند پرواز اکتشافی،کایت،غواصی،پرش با چترنجات
مشاغل خطرناک که به تشخیص بیمه گر میباشد و گاهی با صدور الحاقیه و استثنائات شغلی قابل صدور است
شرکت در فعالیت مجرمانه
جنگ  که هرگونه حالت تدافعی و شرکت در عملیات باشد و حضور در شهرهای جنگی