در دیه و بیمه خودرو توسط (21,160 امتیاز)
2 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام
به راننده ای که به ایست نیروی انتظامی توجه نکند ودر حال فرار دچار حادثه شود (شخصا)خسارتی از سوی شرکت بیمه ویا صندوقتامین خسارت های بدنی تعلق نمیگیرد.
به افرادی که در خودروهای سرقتی با سارق تبانی میکنند ودچار حادثه میشوند وهمچنین فرد زیان دیده ای که در سرقت تنبانی کرده باشد ویااز سرقتی بودن خودرو مطلع باشد خسارتی از سوی صندوق خسارت های بدنی وهمچنین از سوی شرکت بیمه پرداخت نمیشود.