در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام وخسته نباشید خدمت شما کارشناس محترم

احتراما به استحضار می رساند پدر بنده کارگر شرکت انبارهای عمومی کرج به عنوان کارگر حدود 30 سال کارکرده است و خود شرکت نیز 2 سال آنها را بیرون انداخته وبعد از 2 سال دوباره تماس گرفته وشروع به همکاری کرده اند والان در حال حاضر 15 سال بازنشسته شده است وتازه امسال با حقوق حدودا 1100000 دریافتیس دارد از آنجا که کارایشان مسئول تخلیه وجابه جایی جنس وکارتون بوده وجزءمشاغل سخت می باشد چرا ایشان حداقل حقوق را دریافت نمی کند ودر ضمن بعد از مراجعه به تامین اجتماعی متوجه شدیم 25 سال حق بیمه برای ایشان واریز شده است از شما کارشناس محترم تقاضا دارم راهنمایی لازم رادر این خصوص مبذول فرمائید.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اولا اگرشما اسناد ومدارک دال برکارکرد پدرتان دارید که در انبار کار کرده وحق بیمه واریز نشده میتوانید دراداره کار علیه کارفرما شکایت کنید وچنانچه شغل پدرتان سخت وزیان آور باشد میتوانید با مراجعه به سایت مشاغل سخت وزیان آور فرم را کامل کنید تا چنانچه مورد تایید قرار بگیرد به سابقه پدرتان اضافه گردد