در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام اگر شخصی شاغل در مشاغل سخت و زیان آور باشد ولی حقوقش پایین باشد آیا می تواند از جای دیگر که کار میکند حق بیمه واریز کند و در زمان 20 سال بازنشستگی حقوق  را دریافت کند؟ آیا در سوابقش خلل وارد نمی شود؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بله دو کارگاهی تلقی میشود و یکی از آنها بر اساس میانگین کل مدت خدمت محاسبه خواهد گردید و تاثیر ناچیزی در مزد شما خواهد گذاشت