در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام،اگر مدت یک ماه از تاریخ انقضاء بیمه خودروی سواری گذشته باشد، آیا 5سال تخفیف عدم خسارت، صفر میشود، یا فقط جریمه شامل شخص میشود، خواهش میکنم که حتماً جواب بدهید،ممنونم
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
سلام دوست عزيز

حتما رخفيفات عدم خسارت شما پابرجاست . فقط يكماه را جريمه ميشويد

درضمن ميتوانيد از تخفيفات بيشتري كه در اين ايام ارائه ميشود هم بهره مند شويد كه جيران اون جرايم را ميكند

موفق باشيد