در پرداخت حق بیمه توسط
سلام خسته نباشید من کارفرمام باغ مرکبات داره و چهار تا کارگرم داره البته بیمه هم کرده اوناارو الان میگه دوستمم هم باغ داره ولی پول بیمه نمیده واسه اونو دولت میده ما دیگه نباید پول بیمه کارگر باغ رو پرداخت کنیم چون دولت باید بده میخواستم ببینم همچین چیزی صحت داره یا نه
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در بیمه روستائیان و کشاورزان درصدی از میزان حق بیمه توسط دولت و درصدی توسط خود بیمه شده پرداخت می گردد . اما در بیمه تامین اجتماعی دولت تفاوت معناداری برای این بیمه قائل نیست .

با تشکر