در دیه و بیمه خودرو توسط
ایا بیمه ثالث بیمه ایران تمامی مخارج شحص مصدوم را به دلیل تصادف رانندگی میدهد
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
خیر تا میزان سقف تعهدات بیمه نامه که در نهایت به میزان دیه یک مرد مسلمان است. مگر اینکه برای دیه و نقص عضو تعهدات بیشتری خریداری کرده باشد که معمولاً اکثر افراد جامعه ما حداقل تعهدات را خریداری میکنند که پول کمتری بدهند

در این صورت فرد زیاندیده میتواند به صندوق تامین خسارت های بدنی مراجعه و مابقی خسارت را دریافت کند که بعد از پرداخت خسارت بیمه گر و صندوق بخشی یا کل آن را از مقصر حادثه مطالبه میکنند