در سوابق بیمه توسط
با سلام و خسته نباشید .بنده کارمند یکی از شرکتهای خصوصی میباشم که مدت بیست سال در این شرکت به طور مستمر حضور داشتم .متاسفانه قبل از میکانیزه شدن بیمه در سال 87جهت مهر ماه 10روز در لیست بیمه رد شده در سال 81مهرماه 25روز  ابان 28روزاذر26روزومجموعا طی این دوره 31روزبه دلایل نامعلوم کمتر طی لیست ارسالی به اداره تامین اجمتماعی ارسال گردیده .وضمنا در پرونده پرسنلی هیچ گونه سابقه ایی دال بر مرخصی و غیبت ...وجود ندارد و همچنین اینجانب سابقه بستری  در هبچ بی مارستانی ندارم حواهشمندم در ابن مورد راهنمایی فرمایید که به چه نحوی این مشکل باید اصلاح گرددکه بنده در پایان جهت بازنشستگی مشکلی نداشته باشم .ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.باید از طریق طرح دعوی در اداره کار علیه شرکت اقدام کنید.وسابقه کارتان را بصورت مستمر ثابت کنید.که بعد از آن جهت واریز حق بیمه همان ایام ،شرکت اقدام نماید.